Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

VIENNA CALLING!

  Καλησπέρα!

     Σας γράφω απο την αίθουσα συγκεντρώσεων του hostel που θα μεινω για τις επόμενες 5 μέρες στην Βιέννη, μέχρι να μετακομίσω μόνιμα στην εστία!
     Η μέρα ήταν γεμάτη αντιθέσεις!Απο τη μία συγκίνηση που αποχαιρέτισα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, που ξέρω ότι θα μου λείψουν, και από την άλλη μεγάλη χαρά που έφτασε επιτέλους η μέρα να ξεκινήσει αυτή η εμπειρία!Από τη μία ζέστη και ιδρώτας στην Αθήνα και από την άλλη κρύο και βροχή στην Βιέννη! Απ'ό,τι μου είπαν μέχρι το μεσημέρι είχε πολύ ζέστη αλλά ξαφνικά το απόγευμα φθινοπώριασε! Μάλλον έγινε εσκεμμένα για να πάρω μια πρώτη γεύση αυστριακού καιρού αλλά κάτι μου λεέι ότι με περιμένει περισσότερο κρύο!
    Το σημαντικό είναι ότι κατάφερα να φτάσω επιτέλους μετά από τεράστια γραφειοκρατική διαδικασία, ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι λόγω ανταπόκρισης της πτήσης  με Βελιγράδι και τις αμφιβολίες του ελεγκτή στο αεροδρόμιο για το αν εγώ είμαι εγώ λόγω της παιδικής φωτογραφίας στην ταυτότητα (απο την εποχή που είχα ακόμα μαλλιά και μάλιστα θαμνοειδή!
    Κλείνοντας λίγο σύντομα το πρώτο post μου ως blogger, δεδομένου ότι είμαι μόλις 2 ώρες εδώ, θα ήθελα να σας πω πως μπορεί να είμαι μακριά σας αλλά η αγάπη μου παραμένει το ίδιο δυνατή για εσάς( εννοώ όσους γνωρίζω ήδη και όχι τους εκατομμύρια μελλοντικούς αναγνώστες!αυτοί ας με συγχωρέσουν).Θα μου λείψετε!Περιμένω νέα σας και comments!

Καληνύχτα!

2 σχόλια:

  1. emena de em xairethses.......ftou sou!pw, pw, zhleuw me ton kairo,ante na ri3ei kai edw mia vroxoula!loipon,kalh arxh,kai perimenw na blogareis newtera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala na peraseis giwrgo..soy eyxomai na gyriseis me polles empeiries!!!filia polla!!!ta ksanaleme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλιά σας!