Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Home, sweet home!

     Επιτέλους σας  γράφω από το δωμάτιό μου στην οδό Sechshauserstrasse 31! Δυστυχώς λόγω μετακόμισης και προβλημάτων με το internet δεν μπόρεσα για αρκετό καιρό να δημοσιεύσω μια νέα ανάρτηση! Ελπίζω όμως απο εδώ και πέρα όλα να κυλήσουν ομαλά! Τις δραστηριότητες των προηγούμενων ημερών θα τις δημοσιεύσω σε ξεχωριστές αναρτίσεις,για να μην γίνει η συγκεκριμένη πολύ μεγάλη!
      Το σημαντικό είναι ότι πλέον σας γράφω από το διαμέρισμα 434, δωμάτιο 3 τις οδού Sechshauser 31! Μετακόμισα την Πέμπτη και είμαι κατενθουσιασμένος γιατί είναι πολύ καλύτερο απ' ό,τι περίμενα! Αν εξαιρέσω το ότι τις πρώτες μέρες δεν είχα internet και δεν ήξερα πώς να ανοίξω το παράθυρο (...ξέρω ότι ακούγεται χαζό, αλλά ήθελε ιδιαίτερη τεχνική!), όλα τα άλλα είναι πολύ όμορφα! Προς το παρόν μένω μόνος μου στο διαμέρισμα αλλά σε λίγο καιρό αναμένονται και 3-4 ακόμα άτομα!
      Όσο για την γειτονιά, είναι αρκετά όμορφη- όχι όσο το κέντρο βέβαια- και στο τέλος του δρόμου υπάρχουν δύο μεγάλα πάρκα, στο ένα από τα οποία βρίσκεται το παλάτι της πριγκίπισσας Σίσσυ(Schönbrunn)! Το καλό είναι ότι είναι αρκετά κοντά στο κέντρο και ότι εδώ κοντά έχει ό, τι χρειάζομαι!Τα αρνητικά είναι ότι είναι δίπλα απο έναν κεντρικό δρόμο και έχει λίγο θόρυβο και ότι η κουζίνα δεν έχει φούρνο!Το Σάββατο το απόγευμα αποφάσισα αφού ήμουν μόνος στο διαμέρισμα να κάνω ένα mini party!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλιά σας!